Categorii
Newsletter
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
Materiale tablouri

Electroglobal oferă o gamă completă de materiale pentru tablouri, ce permit realizarea oricărei aplicații. 

Principalele categorii de produse sunt:

1. Sisteme de bare:
Sistemele de bare de distribuţie sunt destinate distribuţiei energiei electrice de joasă tensiune. Sistemele de bare de distribuţie contribuie la creşterea siguranţei şi a flexibilităţii.

2. Canale cabluri și accesorii:
Canalele de cabluri oferă o soluție simplă, rapidă pentru distribuția cablurilor în interiorul tablourilor. Cu un sortiment foarte bogat de dimensiuni, produsele sunt funcționale și ergonomice. Oferim canale de cabluri și în varianta fără halogen cât și pentru aplicații Safety. 

3. Organizarea Interioară:
Elementele de organizare interioară ajută la reducerea timpului necesar pentru instalarea echipamentelor în cofretele și dulapurile realizate. De asemenea, au un rol important în realizarea unor dulapuri ușor de exploatat și ergonomice.
                        
4. Șine de montaj și accesorii:
Șinele de montaj oferă o instalare ușoara a componentelor electrice în dulapurile și cofretele oferite de noi. Prin ușurarea instalării echipamentelor, se obține timp redus de montaj. Pentru satisfacția clienților oferim și o gamă largă de accesorii necesare șinelor de montaj.

5. Bare flexibile, trese:

Barele flexibile de cupru oferă avantaje față de cabluri sau bare rigide în realizarea de conexiuni electrice în interiorul dulapurilor.
-    Modalități ușoare de montaj și indoire
-    Izolate din punct de vedere electric
-    Greutate și volum redus
-    Capacitate de transport al curentului mai ridicată decât soluțiile convenționale
De asemenea, oferim trese pentru efectuarea legăturilor de pământare în diverse variante constructive.

6. Conectică:

Oferim toată gama de conectică necesară realizării de conexiuni electrice:

-    Papuci și mufe de cupru si aluminiu
-    Tuburi de capăt, pini terminali
-    Conectică tip auto
-    Conectică specială

7. Bride:

Bridele de plastic sunt cele mai utilizate produse din întreaga lume, fiind folosite într-o gamă foarte diversificată de aplicații. Bridele de nylon, datorită folosirii ușoare și garanției oferite de închiderea constantă, au inlocuit orice alt fel de sisteme de prindere, cum ar fi legăturile de sârmă, bandă adezivă, curelele cu cataramă de metal sau sforile. Bridele oferite de compania noastră sunt disponibile în lungimi de la 80 mm la 810 mm, cu valori de susținere de până la 1200 N. Sunt fabricate din Poliamidă 6.6 Halogen & Silicon Free și sunt disponibile în variaante de alb, negru sau diverse culori. Pot fi fabricate și din materiale speciale: Anti-UV, Anti-Acid, Anti-flacără.

8. Presetupe:

Presetupele oferă cel mai rapid și mai comod mod pentru detensionarea cablurilor şi etanşeitate. Produsele oferite de la producători de renume au marginea de etanşare integrată şi tehnica specială a lamelelor și respectă clasa de protecţie IP68. Detensionarea şi etanşeitatea sunt verificate conform DIN EN 50262.  Filetele sunt atât metrice cât și PG - şi prin urmare pot fi utilizate universal şi comod. Odată înşurubată, instalaţia durează pentru totdeauna: adaptarea optimă a filetelor cu pantă corectă asigură stabilitatea durabilă la vibraţii.

9. Tuburi termocontractibile:

Tubul termocontractabil este utlizat pentru izolare electrică, protecție mecanică și se pretează pentru manșoane electrice și manșoane de telecomunicații. Pe lângă aceste aplicații, tuburile termocontractibile pot fi utilizate pentru marcarea şi etichetarea conductorilor din cablurile electrice, clemelor terminale, papuci electrici şi componente de asamblare, ca protecţie împotriva mediului exterior.

Compania noastră ofera tuburi termocontractibile și manșoane de joasă și medie tensiune.

10. Marcare:

Fie că doriți să etichetați cabluri sau panouri electrice, sau că doriți să organizați accesoriile electrice, la noi găsiți o gamă variată de componente, ce vă permit crearea de etichete rezistente pentru aplicațiile dumneavoastră: tile pentru marcare cablurilor, coliere cu etichetă și etichete autoadezive pentru tablouri electrice.

La cererea clienților putem oferi servicii de printare de etichete și tile conform specificațiilor.

11. Alte accesorii:

Electroglobal oferă și alte accesorii cum ar fi:
-    Benzi izolatoare folosite într-o gamă largă de aplicații din industrie, precum automobile, electrice, telecomunicații și minerit
-    Diverse sisteme de fixare