VIITORUL SE CONSTRUIEȘTE ȘI ÎN PARCURI LOGISTICE SAU INDUSTRIALE

Electroglobal a lansat campania de employer branding „Clujul nu este doar despre IT”, o campanie care, dincolo de tagline-ul intrigant, este dedicată oamenilor. Prin noua poveste de brand întoarcem luminile de scenă de pe valorile de brand, de pe viziunea și misiunea brandului Electroglobal pe oamenii care formează echipa Electroglobal.

În perioada de pandemie mai multe lucruri au devenit evidente, atât pentru noi ca echipă, cât și pentru fiecare dintre noi, individual și profesional. S-au schimbat priorități, s-au adaptat obiective, iar acest lucru este un factor real, care trebuie luat în considerare de către orice companie, de către orice angajator. Pentru noi, oamenii sunt esența muncii și serviciilor noastre, iar această recunoaștere dorim să o transmitem prin campania pe care o lansăm pe piața locală. Așa cum aceste lucruri s-au schimbat, așa și viețile noastre în Cluj s-au schimbat, chiar dacă nu sunt atât de perceptibile pentru toată lumea. Condițiile și oportunitățile pe care orașul Cluj-Napoca le aduce locuitorilor sunt mult mai diverse decât s-ar crede. Sunt în spatele nostru zilele în care IT&C însemna singura oportunitate de a lucra cu tehnologii avansate; singura oportunitate de a contribui la construcția viitorului.

Din 2004, compania Electroglobal înființată la Cluj, a fost un reper în rândul distribuitorilor de materiale și echipamente electrice ale unor importanți producători europeni. Electroglobal furnizează aparataj de joasă tensiune, motoare electrice, convertizoare de frecvență, automate programabile, senzori, corpuri și surse de iluminat, cabluri și materiale de instalații, colaborând cu clienți din sectorul materialelor de construcții, energie, industrie, dar și cu beneficiari direcți, precum integratorii de sistem și instalatori. Totodată, poate dezvolta de la zero o capacitate nouă de producţie şi eficientizează un sistem existent prin consultanţă, proiectare de sisteme de automatizări, acţionări şi luminotehnică, uzinare tablouri electrice de distribuţie şi automatizare, integrarea sistemelor, dezvoltare software de automatizări, asistenţă tehnică pentru montaj, punerea în funcţiune şi service.

În acești ultimi ani parte din misiunea noastră a fost de a încuraja constant clienții în vederea utilizării responsabile şi eficiente a energiei electrice. Suntem în sprijinul clienților cu cele mai eficiente soluții din domeniul roboților și automatizărilor industriale, acționărilor electrice, instalațiilor electrice de joasă tensiune și sisteme de iluminat. O paletă completă de servicii, demnă de artiști energetici.

Dacă anul 2021 a fost un an dedicat schimbărilor și reinventării, 2022 reprezintă mai mult ca oricând un an al oamenilor din spatele acestor servicii. De aceea ne dorim să creștem echipa cu oameni care pot ști cu siguranță că specializarea lor, experiența lor, ideile și munca lor chiar poate conta într-un loc în care recunoaștem aceste valori.

Clujul nu este doar despre IT.

Alătură-te echipei Electroglobal.

Fii parte dintr-o companie care construiește viitorul.

Aplică acum.