Portofoliul Electroglobal  include corpuri de iluminat profesionale,  alese de la producători de referinţă,   care inovează  constant. Cu un design modern şi sisteme optice diferite, echipate cu surse convenţionale sau LED, îmbină cerinţele pentru asigurarea unui mediu de lucru confortabil cu cele de ordin estetic, economic, respectând totodată regulile de securitate a muncii.

Punem la dispoziţia clientului o gamă largă de soluţii adaptate spațiului pentru care sunt destinate, fie că e vorba de mediul industrial, spaţii de depozitare, sere, garaje sau spaţii comerciale, birouri. Toate sistemele de iluminat interior se pot completa cu echipamente pentru controlul automatizat al iluminatului, astfel încât să rezulte un sistem de iluminat inteligent, cu implicaţii directe asupra eficienței energetice cât și a calității vieții utilizatorilor.

Oferim soluţii personalizate, în funcţie de nevoile clientului, inclusiv pentru medii cu condiţii speciale, oferind un nivel înalt de rezistenţă şi fiabilitate. Aceste corpuri de iluminat au fost  dezvoltate pentru a fi folosite în zone cu pericol de explozie, temperaturi extreme şi pentru mediile în care există risc de vandalism sau distrugere involuntară.

Oferta noastră este completă, cuprinzând şi  corpuri de iluminat pentru aplicaţii de exterior în care sunt incluse iluminatul stradal, parcuri şi alei, iluminatul perimetral, spaţii sportive şi depozite logistice.

 

FAMILIILE DE PRODUSE