Electroglobal oferă o gamă completă de aparataj pentru distribuția energiei de joasă tensiune, destinat sectorul industrial, terţiar şi civil. Portofoliul diversificat cuprinde echipamentele de comandă și protecția circuitelor electrice, furnizate de cei mai importanți producători europeni de pe piață.

Pentru eventualele intervenții de urgență, ce necesită soluții prompte, vă punem la dispoziție produse pentru protecția circuitelor electrice cu livrare din stoc, ce includ aparate până la 3200A. Oferim sisteme de distribuție a energiei electrice în bară capsulată, sisteme compacte şi performante, ce acoperă nevoile de fiabilitate și siguranță a instalațiilor electrice.

Echipa noastră de experţi vă oferă consultanţă tehnică şi proiectare specializată pentru sisteme de iluminat, sisteme de  automatizare şi sisteme de putere până în 6300A. Ne vom asigura că proiectul dumneavoastră este livrat în timp util şi în termenii iniţiali stabiliţi de comun acord.

 

FAMILIILE DE PRODUSE
 
 
 

Bare capsulate

Aparataj modular

 

Elemente de comandă și semnalizare

 

Relee

Echipamente pentru îmbunătățirea factorului de putere

  

Siguranțe fuzibile și separatoare

Transformatoare

Cleme

 

Aparataj terminal industrial

 

Aparataj terminal rezidențial

 

 
 

Aflaţi rapid gamă, preţ şi disponibilitate pentru orice tip  de echipament de aparataj pentru distribuţia energiei de joasă tensiune din categoriile de mai sus.
Trimiteţi acum o solicitare către departamentul tehnic-vanzari.