Siemens Solution Partner

Echipa Electroglobal deţine cunoştinţe vaste cu privire la aplicaţii şi sisteme, precum şi experienţă dovedită în dezvoltarea proiectelor şi implementarea de soluţii personalizate de înaltă calitate, folosind produse şi sisteme din portofoliul Siemens.

 

Lenze Performance Partner

Datorită transferului de know-how şi traininguri regulate oferite de specialiştii Lenze, vă oferim sprijin în alegerea soluţiei optime pentru proiectele de automatizări şi acţionări. 

 

Philips Added Value Partner

Facem parte din reţeaua de partneri care reuneşte profesioniştii mondiali certificați de către Philips Lighting pentru expertiza în implementarea soluțiilor de iluminat, folosind corpuri de iluminat din portofoliul liderului din domeniu.

 

Certificarea Sistemelor de Management

Atestă stabilirea, documentarea, implementarea şi menţinerea unui sistem de management integrat în conformitate cu cerinţele standardelor de calitate (SREN ISO 9001:2015), mediu (SREN ISO 14000: 2015), sănătăţii şi securităţii ocupaţionale (SR OHSAS 18001:2008).   

 

Atestat ANRE de tip B

Electroglobal deţine atestat pentru proiectare şi executare de instalații electrice interioare pentru construcții civile și industriale, branșamente aeriene și subterane, la tensiunea nominală de 0.4 kV.

 

Certificat CE

Tablourile electrice asamblate de Electroglobal sunt conforme cu cerinţele tehnice ale standardului EN60439-1 şi îndeplinesc cerinţele esenţiale de sănătate şi securitate din Directiva de Joasă Tensiune 2006/95/CE.