Eaton este o companie de gestionare a energiei, dar mai important, Eaton face tot posibilul pentru îmbunătățirea calității vieții și a mediului. Produsele, tehnologiile și serviciile Eaton au un efect semnificativ la nivel mondial.

Eaton produce o gamă largă de produse și servicii, de la sistemele eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, până la instrumentele de gestionare a lanțului de alimentare și componentele care ghidează în siguranță avioanele comerciale. 
 
Prin parteneriatul cu Eaton, ne angajăm să oferim produse și servicii la cele mai înalte standarde de calitate. Acest parteneriat reprezintă implicarea noastră în satisfacerea și succesul clienților noștri precum și în dezvoltarea businessurilor comune.
 

Solicitaţi rapid preţ sau detalii:

 
 
 

Gama de produse:

 
 

Alimentare de rezervă, UPS, supratensiune și distribuția energiei

Pentru a vă ajuta să vă mențineți continuitatea funcțională a întreprinderii și pentru a preveni timpul de staționare , Eaton oferă un portofoliu cuprinzător de echipamente de distribuție și de alimentare de rezervă, protejându-vă de o serie de amenințări, inclusiv întreruperea alimentării cu energie electrică, supratensiuni și fulgere. De asemenea, Eaton oferă o suită de produse de management  al consumului de energie electrică pentru a vă permite să monitorizați și să controlați infrastructura energetică.

 

Control industrial, acționări, automatizări și senzori

Eaton îndeplinește cerințele privind ciclurile mai scurte de viață ale produselor și costurile mai ridicate ale energiei, cu o gamă completă de produse de automatizare și control, care alimentează mașinile cerute pe o piață globală cu solicitări crescânde.

  

Distribuție de joasă tensiune - Sisteme de control

Îmbunătățiți fiabilitatea, creșteți eficiența și sporiți siguranța, cu un portofoliu larg de echipamente electrice de joasă tensiune, care distribuie, monitorizează și gestionează alimentarea în întreaga instalație sau în întreaga operațiune.

 

Protecția circuitelor

Linia completă de produse de protecție a circuitelor de la Eaton reflectă o tradiție îndelungată în crearea de soluții care să sporească siguranța electrică, fiabilitatea, respectarea normativelor și distribuția eficientă a energiei în operațiuni din domeniul energiei alternative, construcțiilor comerciale, industrie și minerit.

 

Siguranță, securitate & comunicații de urgență

Când vine vorba de protejarea vieții și a proprietății, nu e loc pentru compromisuri. Produsele Eaton ajută la detectarea, avertizarea, evacuarea și protejarea împotriva unei serii de amenințări în cele mai complexe și provocatoare medii de astăzi.

 
 
 

Solicitaţi rapid preţ sau detalii: