Compania noastră oferă componente și echipamente pentru automatizări utilizate în toate sectoarele industriale si civile de la producătorii consacrați în domeniu.

Electroglobal oferă în parteneriat cu Siemens, conceptul Totally Integrated Automation - pentru toate sectoarele industriale și zonele de proces tehnologic cu beneficii dovedite atat pentru aplicatii noi cat si pentru modernizarea celor existente.

De asemenea, vă stăm la dispoziție cu un stoc bine structurat de componente SIMATIC pentru a reacționa rapid la solicitări de piese de schimb. Dezvoltarea grupei de produse pentru automatizări s-a realizat și prin oferta de soluții Schneider Electric (TWIDO si MODICON), dar şi  alți furnizori importanți din acest domeniu. În completarea produselor de automatizări vă oferim o gamă variată de senzori și traductoare pentru cele mai diversificate procese industriale.

 

FAMILIILE DE PRODUSE

 

Automate programabile

Panouri operatoare

Periferii descentralizate

 

Software

Senzori

Accesorii

 

Calculatoare industriale

Echipamente pentru comunicație industrială

 

Surse de tensiune

 

 

Aflaţi rapid gamă, preţ şi disponibilitate pentru orice componente și echipamente pentru automatizări din categoriile de mai sus.
Trimiteţi acum o solicitare către departamentul tehnic-vanzari.