Categorii
Newsletter
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
Convertizoare de frecvenţă de medie tensiune

Electroglobal vă propune soluţia optimă pentru realizarea de economie de energie pentru o mare diversitate de aplicaţii industriale.
Convertizoarele de frecvenţă de medie tensiune sunt echipamente de înaltă performanţă, astfel încât să îndeplinească specifiicaţiile stringente formulate de companiile furnizoare de energie electrică cu privire la calitatea reţelei de alimentare.

Topologia convertizoarelor de medie tensiune este de tip multi-level, cu izolare galvanică, în tehnologie multi-celulară echipat cu 15 punţi redresoare şi invertoare cu module IGBT.
Această topologie de convertizor asigură, datorită redresării cu 30 de pulsuri sau 36 de pulsuri în funcţie de configuraţie, armonici de curent şi tensiune reduse (valori tipice 3%) introduse în reţeaua de alimentare, un cosinus phi pe fundamentala de 0.97 şi un factor de putere mai mare de 0.95. Acest lucru asigură o calitate a puterii absorbită din reţea conform celor mai înalte standarde (IEEE 519) şi simultan o mare siguranţă în funcţionare a consumatorilor aflaţi pe bara de medie tensiune.

Specialiştii Electroglobal, prin experienţa dobândită în cei peste 10 ani de activitate în domeniul acţionărilor electrice, asigură configurarea, livrarea şi punerea în funcţiune a întregului lanţ de acţionare şi integrarea într-un sistem de automatizare.

Electroglobal a pus în funcţiune acţionări de medie tensiune cu puteri de până la 2.000kVA şi poate fi asigurată implementarea unor sisteme de până la 16.000kVA.


Pentru asistenta si detalii suplimentare, va invitam sa contactati direct prin telefon reprezentantul vanzari-tehnic pentru convertizoare si alte echipamente pentru actionari electrice la numarul de telefon: 0751 090 538.

Sau sa ne trimiteti formularul de contact. Vom raspunde in urmatoarele 24 de ore.