Categorii
Newsletter
* Email
Nume 
Abonare Dezabonare
 
Iluminat Interior

Corpuri de iluminat etanșe cu grad ridicat de protecție
Sunt corpuri fluorescente destinate funcționării în medii umede sau cu praf. Se pretează în general la înălțimi medii și mari. Se utilizează în ateliere, spații de depozitare, parcări și pasaje subterane, piscine, spații de spălare etc. În general au carcase din material plastic, dar se pot realiza și cu carcase metalice.


Corpuri de iluminat pentru hale cu înălțimi mari
Sunt corpuri destinate iluminatului în hale de producție, depozite sau supermarket-uri cu plafonul situat la înălțimi mai mari de 8m. Permit realizarea unui iluminat eficient cu un număr redus de corpuri. Lămpile utilizate sunt cele cu descărcări și oferă un flux luminos mai mare comparativ cu cel al lămpilor fluorescente. Uzual au reflector metalic dar pot fi realizate și cu reflector din policarbonat obținând un design plăcut, necesar în cazul utilizării corpurilor în showroom-uri sau magazine. Aceste corpuri pot fi închise și pot avea un grad de protecție ridicat la praf și umiditate, ceea ce le permite funcționarea și în condiții vitrege.


Iluminat Industrial General
Sunt produse moderne, destinate reducerii costurilor inițiale de realizare a proiectelor prin scăderea timpului de instalare. Pot fi realizate în variante simple destinate în principal mediului industrial, depozitelor, serelor, garajelor etc., sau pot avea un design modern atunci când sunt folosite pentru destinații de genul magazinelor, showroomurilor auto etc. Sunt sisteme flexibile care permit o gamă largă de combinații adecvate spațiului pentru care sunt destinate.


Temperaturi extreme
Corpuri de iluminat pentru zone cu temperaturi ridicate +60℃, +70℃
Sunt corpuri destinate mediului industrial cu temperaturi ambiante ridicate.

Vezi mai multe detalii