Electroglobal Cluj mizeaza pe o crestere a afacerilor

  • Posted on 04 Jul, 2017

Furnizorul de materiale şi echipamente electrice Electroglobal Cluj, controlat de antreprenorii Radu Ciorba şi Maksay Csaba, estimează pentru acest an o creştere cu 10% a afacerilor faţă de anul trecut, la aproximativ 22 mil. euro. Compania a avut în 2016 afaceri totale de aproximativ 20 mil. euro, potrivit Zf.ro.

Electroglobal furnizează aparataj electric de joasă tensiune, motoare electrice, convertizoare de frecvenţă, automate programabile, senzori, corpuri şi surse de iluminat, cabluri şi materiale de instalaţii, colaborând cu clienţi din sectorul materialelor de construcţii, energie, industrie, dar şi cu beneficiari direcţi, precum integratori de sistem şi instalatori.
Compania dezvoltă de la zero o capacitate nouă de producţie şi eficientizează un sistem existent prin consultanţă, proiectare de sisteme de automatizări, acţionări şi luminotehnică, uzinare tablouri electrice de distribuţie şi automatizare, integrarea sistemelor, dez¬voltare software de automatizări, asistenţă tehnică pentru montaj, punerea în funcţiune şi service.
Electroglobal are în desfăşurare proiecte demarate anul trecut, însă negociază şi proiecte noi, în domeniile infrastructură-staţii de tratare apă, industria materialelor de construcţii, automotive (atat pe piaţa locală, cat şi în UE), metalurgie, industria alimentară, clădiri comerciale, prelucrarea lemnului şi în industria chimică.
În 2015, compania a devenit Value Added Partner Philips şi a realizat un parteneriat cu Belden (diviziile Lumberg Automation şi Hirschmann) în domeniul conectivităţii şi comunicaţiilor industriale, extinzandu-şi, astfel, atat portofoliul de servicii, cat şi cel de produse.
Electroglobal are în prezent peste 100 de angajaţi şi intenţionează să mai recruteze încă 20 de persoane în acest an, electricieni, ingineri de proiectare, ingineri software, reprezentanţi de vanzări, dar şi gestionari şi achizitori. Compania are sediul central din Cluj-Napoca şi puncte de lucru în Bucureşti, Bacău, Braşov şi Ploieşti, prin care asigură acoperire naţională pentru contactul direct cu beneficiarii.