WinCC Unified

WinCC Unified

  • Posted on 14 Jul, 2020
Viitorul vizualizării începe acum!

 

SIMATIC WinCC Unified este un sistem nou de vizualizare, atât hardware cât și software, pe care îl puteți folosi pentru a fi în pas cu provocările digitalizarii. Panourile SIMATIC HMI Unified Comfort și calculatoarele industriale SIMATIC IPC împreună cu noul program software SIMATIC WinCC Unified oferă noi oportunități de vizualizare ce pot fi utilizate în platforma Totally Integrated Automation (TIA Portal).

 

SIMATIC WinCC Unified visualization software        

 
 
The latest technology and proven expertise

Partea de vizualizare a noului software SIMATIC WinCC Unified din TIA Portal este bazată pe tehnologii web precum HTML5, SVG și JavaScript.

 
 
Simple and continuous scalability

Cu SIMATIC WinCC Unified puteți scala ușor de la panouri de operare până la soluții SCADA complexe. Sistemul simplifică colaborarea dispozitivelor prin schimbul flexibil de date și permite accesul operatorilor autorizați direct prin web browser – fără a instala plug-inuri.

 
 
Runs any time, in different environments

Tehnologiile utilizate oferă libertatea de a selecta mediul de lucru. Pentru început, WinCC Unified va fi disponibil pentru panourile HMI și sistemele PC-based. În viitor va fi posibilă rularea aplicațiilor în edge sau cloud. În plus, ecranele create pot fi folosite ca și bază pentru realitatea augmentată.

 
 
Grows depending on your requirements

SIMATIC WinCC Unified oferă o gamă largă de opțiuni pentru cerințe specifice industriei. Datorită noilor tehnologii și gradului ridicat de flexibilitate, se poate realiza foarte ușor schimbul de date între WinCC Unified și alte sisteme.

 
 

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta:

 

 

" width="800" height="449" allowfullscreen="allowfullscreen">